With RE/MAX you achieve more

Zakonet e njerëzve të lumtur!

Zakonet e njerëzve të lumtur!

Njerëzit janë gjithmonë në kërkim të diçkaje , qoftë kjo një makinë e re , apo një rritje në detyrë . Kjo i bën ata të mendojnë se kur kjo hapësirë të përmbushet më në fund do të kenë arritur lumturinë! Studimet tregojnë që këto ngjarje na bëjnë realisht të lumtur por...

Top 5 Franshizat  që ju mund të hapni që nesër.

Top 5 Franshizat që ju mund të hapni që nesër.

2019 është një vit që do të shënohet nga ide të reja, frymëzime dhe shumë mundësi biznesi. Një mënyrë për të arritur sukses është nëpërmjet blerjes së një franshize. Por, në mënyrë që të keni sukses, ju duhet të filloni, dhe që ju të filloni, duhet të bëni hulumtimin...

12 fakte interesante mbi Real Estate në Botë.

12 fakte interesante mbi Real Estate në Botë.

1. Parku Qëndror në New York  ka një sipërfaqe prej 843 hektarë me vlerë të parashikuar prej $ 512,626,276,800. 2. Ka një ishull në Gjirin e Aleksandrisë, NY që quhet "Hapësirë mjaftueshëm". i cili ka hapësirë të mjaftueshme vetem  për një shtëpi dhe një pemë. 3....