RE/MAX Albania Blog

Informohu për të rejat e fundit në fushën e Real Estate

MOTIVONI EKIPIN TUAJ: SI TË BËHENI MENTORI QË U DUHET KONSULENTËVE TUAJ

MOTIVONI EKIPIN TUAJ: SI TË BËHENI MENTORI QË U DUHET KONSULENTËVE TUAJ Si ndërmjetës i pasurive të paluajtshme, ju keni fuqinë për të pasur një ndikim të jashtëzakonshëm në jetën...
Lexo me shume

Pse ta nisni karrierën tuaj në RE/MAX?

Pse duhet të nisni karrierën tuaj të pasurive të paluajtshme me RE/MAX? Nëse po mendoni të bëni hapin e parë dhe t’i bashkoheni industrisë së pasurive të paluajtshme, nuk ka...
Lexo me shume

5 GABIME QË DUHET TI SHMANGËSH NËSE DO BLESH SHTËPI

Shmangia e këtyre gabimeve mund të ndihmojë në realizimin e transaksionit më shpejt. Blerja e një shtëpie është një nga transaksionet më të mëdha që shumica e njerëzve bëjnë gjatë...
Lexo me shume

10 STRATEGJI TË ZGJUARA PËR TË GJENERUAR MË SHUMË KLIENTË POTENCIALË

Gjenerimi i më shumë LEADS-VA nuk duhet të jetë një sfidë. Në fakt, performuesit më të mirë e dinë se sekreti nuk është të punosh më shumë, por të punosh...
Lexo me shume

10 MËNYRA SE SI KONSULENTËT IMOBILIARË MUND TË GJENEROJNË KLIENTË TË RINJ

RRISNI MUNDËSITË TUAJA PËR GJENERIM KONTAKTESH NËPËRMJET MEDIAS SOCIALE Gjenerimi i kontakteve të reja apo LEADS si quhen ndryshe nëpërmjet mediave sociale është diçka që na thuhet se çdo konsulent...
Lexo me shume