2019 është një vit që do të shënohet nga ide të reja, frymëzime dhe shumë mundësi biznesi. Një mënyrë për të arritur sukses është nëpërmjet blerjes së një franshize. Por, në mënyrë që të keni sukses, ju duhet të filloni, dhe që ju të filloni, duhet të bëni hulumtimin tuaj për mundësitë më të mira të franshizave. Lista e mëposhtme është përpiluar me franshizat që do t’ju gjenerojnë shumë biznes dhe shumë të ardhura.

Në këtë artikull, ne do t’ju japim 5 franshizat që mund ti hapni që nesër!

1.    7- Eleven

7- Eleven është një nga franshizat më të suksesshme në Shtetet e Bashkuara dhe u rendit i pari në vitin 2017. Numri dy  pas McDonalds, 7- Eleven ofron një mundësi të shkëlqyer biznesi për ju që të filloni dhe të menaxhoni diçka  që do t’ju sjellë shumë të ardhura. Me selinë qëndrore në Dallas, 7- Eleven është e hapur për shitjen e të drejtave të tyre kudo në Shtetet e Bashkuara. Me një tarifë fillestare për investime që varion nga $ 37,500 deri në 1,5 milionë dollarë dhe një tarifë fillestare për franshizen nga 10,000 deri në 1 milion dollarë, 7-Eleven ofron mbështetje të plotë për marketing për anëtarët e rinj që bashkohen me familjen e tyre të madhe.

2.    Dunkin Donuts

Renditur në 500 top franshizat në vitit 2017, Dunkin Donuts është pak vende poshtë 7- Eleven. Me rritje të vazhdueshme dhe të qëndrueshme, Dunkin Donuts ka shtuar 2.000 dyqane në emër që nga viti 2015. Duke nënshkruar sponsorizime fitimprurëse të biznesit me Premier League gjigandët e Liverpool FC, Dunkin Donuts është zgjeruar në mënyrë të vazhdueshme në 50 vende. I konsideruar si një nga franshizart më të mira ekzekutive, Dunkin Donuts kërkon një investim fillestar prej $ 230,000 dhe një tarifë fillestare franshize prej $ 40,000.

3.    UPS

UPS u rendit si një nga franshizat më të suksesshme në industrinë e shërbimeve të biznesit për 27 vjet! Kompania po bën punë të mahnitshme dhe është e vështirë për këdo tjetër në industri që të krahasohet me suksesin e tyre. Me një investim fillestar prej $ 180,000 dhe një tarifë fillestare franshizer prej $ 30,000 UPS ofron trajnime të plota për anëtarët e rinj, si dhe mbështetje të plotë për marketing.

4.    RE/MAX LLC

RE / MAX u rendit në vendin e 8 në Top 500 Franshizat vitin e kaluar dhe ka qenë në top 10 për katër vjet. RE / MAX LLC është një agjenci e pasurive të patundshme që ka një rritje meteorike në industri. I suksesshëm në Amerike dhe jashtë vendit, RE / MAX LLC u bë një mënyrë franshize në vitet ’70. Me një investim të vogël fillestar prej $ 40,000 dhe një tarifë fillestare franshize  prej $ 15,000, RE / MAX LLC u ofron anëtarëve të rinj mbështetjen e plotë të marketingut, si dhe trajnimin.

5.    Restoranti Sonic Drive In

Një tjetër nga industria ushqimore, Sonic është renditur në 10 franshizat më të në tregun e brendshëm për disa vjet. Me një numër të përgjithshëm prej 4.000 njësish, kompania me bazë në SHBA ka rreth 87 burger të bashkuara për shtet. Kjo është asgjë krahasuar me 13,000 McDonalds në SHBA, Sonic ende është një biznes i suksesshëm. Me selinë qendrore në Oklahoma City, Sonic ofron ekskluzivitetin e saj kudo në SHBA, nëse i plotësoni tarifën fillestare të investimit prej $ 1 milion dhe tarifën e franshizes prej $ 45,000. Një pagesë e shtrenjtë në krahasim me të tjerët, Sonic ofron mbështetje të plotë marketingu dhe trajnimi për anëtarët e rinj të franshizes.