Koha per te festuar ndryshe!!
RE/MAX Albania nuk eshte nje agjensi imobiliare si gjithe te tjerat. Here pas here ajo i ben konsulentet e saj te ndihen special duke i dedikuar kohe me aktivitete te ndryshme.
Mini Manicure Party ishte nje nga festat ku RE/MAX Koncept ftoi te gjitha vajzat per nje trajtim special thonjsh me ngjyrat e  RE/MAX!
Kete here dy prej zyrave me te reja qe i jane bashkuar familjes, RE/MAX Koncept dhe RE/MAX Infinity, do te organizojne Make-up Party per super vajzat e RE/MAX!
Diten e shtune dt.01.12.2018 ne ambientet e Remax Infinity Home, ne Bllok,do te organizohet nje mega Make-up party, per te kaluar nje kohe te kendshme vajzash, biseda te ngrohta mes mikesh dhe absolutisht shume fun.

Me profesioniste Make-up!Per konsulentet tona profesioniste, nje kohe e dedikuar vetem per to.

Be ready for Saturday fun!
Be RE/MAX!

www.remax-albania.al