Keni blerë shtëpinë e re me RE/MAX dhe tani është koha që të zhvendoseni? Lexoni këshillat më poshtë dhe çdo gjë do t’ju duket më e lehtë

Hiq gjërat e panevojshme para se të zhvendosesh

Sa më shumë gjëra të panevojshme të hiqni para se të zhvendoseni aq më mirë do të jetë. Kjo do të thotë që ju do të keni më pak gjëra për të transportuar që do të thotë ju do të lodheni më pak.

Paketo për një zhvendosje të suksesshme.

Është e rëndesishme që ti paketoni gjërat mirë në mënyrë që të mos dëmtohen gjatë rrugës. Për të shmangur demitimin dhe për të kurssyer hapësirë, paketojini pjatat, kornizat dhe librat në pozicion vertical.

Vendos kode me ngjyra dhe organize cdo gjë.

Kur jeni duke paketuar duhet të mendoni për shpaketimin kur gjërat të arrijnë në shtëpinë tuaj të re. Bëjeni punën tuja sa më të lehtë të jetë e mundur duke organizer kutitë sipas gjërave që do t’ju duhen menjëherë. Vendosni mgjitëse me ngjyra të ndyshme në cdo kuti duke ndarë nga një ngjyrë për secilën dhomë.

Bëj foto të mënyrës së lidhjes së pajisjeve elektronike.

Bëj një foto të të gjitha pajisjeve se si janë të konfiguruara për të patur sa më të lehetë për ti lidhur më pas. Mund edhe të bëni një rregjistrim me zë.

Bëj gati të gjitha materialet që të duhen për paketim..

Mblidh të gjitha materialet që të duhen për të paketuar sic mund të jenë kutite, ngjitëse me ngjyra të ndryshme mbulesa, litare.

Maksimizo hapesirën

Mos përdorni qese, kutitë e kartonit janë ideale për paketim. Ato organizohen mirë dhe nuk lejojne gjërat tuaja të dëmtohen.

Nga paketimi drejt e në makinën transportuese.

Sapo ti paketoni gjërat në kuti është mirë që të vendosen menjëherë në makinë. Kjo do tju a lehtesojë punën dhe nuk do t’ju krijoje rremujë në shtëpi.