Asgje nuk e motivon Paul Vincenti me shume sesa te punoje me organizata dhe individ te cilet kerkojne suksesin. Ne 28 vite eksperience si trajner nderkombetare dhe trajner biznesi ai ka frymezuar mbi 640,000 njerez. Disa nga kompanite qe ai ka trajnuar jane RE/MAX Malta, RE/MAX Turqia, RE/MAX United Kingdom, RE/MAX Europe Regional Services. Ai trajnon mijera Agjente, Brokera dhe Menaxhere ne te gjithe boten. Paul eshte foles i rregullt ne konventat e organizuara nga RE/MAX. Se fundmi eksluzivish per RE/MAX Albania Paul Vincenti erdhi ne Shiperi per  te trajnuar Agjentet, Brokerat dhe Menaxheret e zyrave RE/MAX

 

Bashkepuno me profesioniste qe trajnohen nga profesionist. www.remax.al