With RE/MAX you achieve more

Si të gjesh blerësin e duhur.

Si të gjesh blerësin e duhur.

Kur më në fund vendosni të shisni shtëpinë tuaj, ju duhet të gjeni një blerës I cilli ka dëshirë të blejë shtëpinë tuaj. Megjithëate, shumë gjëra mund të ndodhin nga gjetja e klientit deri tek mbyllja e transaksionit. Shitjet shpesh prishen pasi blerësi tërhiqet, bën...

Ju prezantojmë me skuadrën e RE/MAX Koncept 1

Ju prezantojmë me skuadrën e RE/MAX Koncept 1

Koncept lindi para 3 viteve, i përbërë nga një grup i vogël frymëzuar dhe inspiruar nga vizioni i qartë që kishte themeluesja e tij. Kështu nuk ishte aspak e habitshme që në pak muaj Koncept të hynte fuqishëm në tregun imobiliar duke sjellë standarte të reja në real...

“Shitje? A mund ta shes vetë.”

“Shitje? A mund ta shes vetë.”

Keni një pronë për shitje dhe jeni në dilemë të kontaktoni një konsulent imobiliar apo ta shisni vetë. Pyesni veten-mundeni me të vërtetë të bëni atë që një agjent i trajnuar mund të bëjë? Cila është vlera e pasurisë tuaj të patundshme dhe si fitoni një çmim...