Balona RE/MAX, është një nga logot më të njohura të pasurive të paluajtshme, e cila feston 41 vjetorin në tetor të këtij viti. Ajo merr vëmendjen kudo që fluturon.

Së pari, balona u shfaq në Festivalin e Balonave në Albuquerque në vitin 1978 dhe që nga ajo kohë ka tërhequr vëmendje të madhe e cila rezultoi duke u bërë një nga simbolet më të njohura të korporatave në planet. Sot, RE / MAX ka mbi 100 balona që fluturojnë në 26 vende.

Balona që ju drejton drejt shtëpisë së ëndrrave

Në RE/MAX Balona përfaqëson më shumë sesa thjeshtë kompaninë. Përfaqëson punën e madhe dhe dedikimin e çdo agjenti duke i bërë ata të fluturojnë lart mbi turmën. Përfaqëson ata që do të shkojnë lart dhe larg për tu gjetur ju shtëpinë e ëndrrave.

Balona e RE/MAX është pjesë e shumë eventeve, duke përfshirë fluturimet ne festivale, programet e shkollave, fondacionet e bamirësisë, eventet e hapjes se zyrave të reja RE/MAX dhe shumë të tjera.

Balona e RE/MAX njihet si udhëtarja e botës dhe shpresojmë që së shpejti ta shikojmë në Shqipëri!

Për informacion rreth pronave klikoni www.remax.al