RE/MAX Europe është rritur me hapa të shpejtë për shumë vite, dhe mund të shtojë një moment historik të ri në listën e saj: Ne me kënaqësi njoftojmë se që në fillim të vitit, RE/MAX Europe numëron më shumë se 25.000 konsulente në familjen e saj.

Një nga gjërat që e bën markën tonë kaq të fortë është fryma e familjes që na lidh ne. Nga shkëmbimi i eksperiencave dhe praktikave më të mira, tek zhvillimi dhe mentorimi nëpërmjet rrjetit, fryma e kësaj familje ka vertetuar hërë pas here që është ingredienti sekret për suksesin.

Urojmë të gjithë konsulentët në Europë- Mirë se erdhët në familjen me të mrekullueshme në botë!

 

Burimi: RE/MAX Europe