Pasi keni gjetur shtëpinë e endrrave me konsulentin e RE/MAX Albania eshte koha të mendoni për arredimin e saj. E kur vjen puna për arredimin e dhomës së një fëmije nuk është një detyrë e lehtë, sepse ju duhet të gjeni hapësirë të mjaftueshme për lojrat, krevatin, një tavolinë studimi të gjitha këto në një dhomë. Detyra bëhet edhe më e vështirë kur e kupton se dhoma duhet të jetë fantastike dhe duhet të përshtatet me interesat e fëmijës. Megjithatë, shumë prindër dhe dizenjues arrijnë të gjejnë një kompromis mes bukurisë dhe funksionalitetit dhe përfundimi janë këto dhoma gjumi që edhe të rriturit do të donin të jetonin.

Shtëpia ne Xhungël

Llampa Planet

3 në 1

Harry Potter

Shtëpia e kukullave

Pushtimi i Alieneve

Shkenca

Shtëpia në pemë

Xhungla

Hapsira

ujore,bota

Bota Ujore