Të gjithë e dimë që pema klasike e Krishtlindjeve është ajo në ngjyrë jeshile e në rastin më të mirë guxojmë pak me ngjyrën e argjendit dhe të bardhën ,por këtë vit mbase është koha për ide të reja.

Keni menduar ndonjëherë se  si mund të shndërroni disa shkopinj, një palë shkalle apo bibliotekën e librave në një pemë festive Krishtlindjesh!

Ndajmë me ju disa ide se si me gjëra që i shohim çdo ditë të krijojmë një pemë fantastike.

 

 

Ju zgjidhni pemën e preferuar për shtëpinë mendon RE/MAX Albania !

www.remax-albania.com