PSE DUHET TE ZGJIDHNI RE/MAX

PSE DUHET TE ZGJIDHNI RE/MAX

NA LER NE TE TE COJME NE MAJE! Duke qene pjese e familjes RE/MAX do te rriteni profesionalisht me shume nga sa mund ta mendoni. Mjetet dhe burimet e shumta te cilat u’a lehtesojne punen, duke filluar nga trajnimet profesionale qe mbulojne cdo aspekt te sektorit...
RE/MAX,  Franchisa me rritjen më të shpejtë.

RE/MAX, Franchisa me rritjen më të shpejtë.

RE / MAX, LLC me qendër në Denver, kryeson edhe këtë herë në listën e 2019-s të revistës Entrepreneur si franchisa me rritjen më të shpejtë. Më shumë se 1,000 franchisa aplikuan në renditjen kombëtare vjetore të 40-të ku RE / MAX u rendit si franchisa me rritjen më të...
Historia e Balonës RE/MAX

Historia e Balonës RE/MAX

Balona RE/MAX, është një nga logot më të njohura të pasurive të paluajtshme, e cila feston 41 vjetorin në tetor të këtij viti. Ajo merr vëmendjen kudo që fluturon. Së pari, balona u shfaq në Festivalin e Balonave në Albuquerque në vitin 1978 dhe që nga ajo kohë ka...