Njihuni me skuadrën e RE/MAX Golden

Njihuni me skuadrën e RE/MAX Golden

REMAX Golden, vjen me një eksperiencë 7 vjeçare në tregun imobiliar. Një skuadër me 15 konsulentë inteligjentë, të talentuar dhe të përkushtuar. Ajo që e bën agjencinë tonë, një ambient të këndshëm për të punuar është komunikimi pozitiv mes anëtarëve të ekipit. Në...
Ju prezantojmë me skuadrën e RE/MAX Star Durrës.

Ju prezantojmë me skuadrën e RE/MAX Star Durrës.

  Zyra RE/MAX Star është pjesë e rrjetit të njohur ndërkombëtar “RE/MAX”që operon në fushën e pasurive të paluajtshme.  Prej disa muajsh kemi sjellë në qytetin e Durrësit shërbimin më profesional dhe jemi bërë pikë referimi jo vetëm për vendasit, por edhe për të huajt...
Si të gjesh blerësin e duhur.

Si të gjesh blerësin e duhur.

Kur më në fund vendosni të shisni shtëpinë tuaj, ju duhet të gjeni një blerës I cilli ka dëshirë të blejë shtëpinë tuaj. Megjithëate, shumë gjëra mund të ndodhin nga gjetja e klientit deri tek mbyllja e transaksionit. Shitjet shpesh prishen pasi blerësi tërhiqet, bën...