Rregullat e arta të Suksesit!

Rregullat e arta të Suksesit!

Rregullat e arta që të arrini suksesin: Shumë rrallë mund të ndodhë që suksesi t’ju gjejë juve të papërgatitur. Zakonisht, njerëzit që janë të suksesshëm kanë punuar shumë për të arritur aty ku janë. Pesë janë rregullat e arta që do t’ju ndihmojnë të arrini synimet....
SHQIPËRIA, PERLA E VOGËL E EUROPËS

SHQIPËRIA, PERLA E VOGËL E EUROPËS

Al Jazeera Seria televizive e dokumentareve Histori Tregues, Traveler, ka eksploruar Shqipërinë, ose ndyshe perlën e vogël të Europës. Mark Hofmeyr udhëtoi anembanë Shqipërisë dhe ndau përvojën e tij në tre episode  prej 26 minutash secili, me ndjekesit e tij....