PSE DUHET TE ZGJIDHNI RE/MAX

PSE DUHET TE ZGJIDHNI RE/MAX

NA LER NE TE TE COJME NE MAJE! Duke qene pjese e familjes RE/MAX do te rriteni profesionalisht me shume nga sa mund ta mendoni. Mjetet dhe burimet e shumta te cilat u’a lehtesojne punen, duke filluar nga trajnimet profesionale qe mbulojne cdo aspekt te sektorit...
RE/MAX,  Franchisa me rritjen më të shpejtë.

RE/MAX, Franchisa me rritjen më të shpejtë.

RE / MAX, LLC me qendër në Denver, kryeson edhe këtë herë në listën e 2019-s të revistës Entrepreneur si franchisa me rritjen më të shpejtë. Më shumë se 1,000 franchisa aplikuan në renditjen kombëtare vjetore të 40-të ku RE / MAX u rendit si franchisa me rritjen më të...
SHQIPËRIA, PERLA E VOGËL E EUROPËS

SHQIPËRIA, PERLA E VOGËL E EUROPËS

Al Jazeera Seria televizive e dokumentareve Histori Tregues, Traveler, ka eksploruar Shqipërinë, ose ndyshe perlën e vogël të Europës. Mark Hofmeyr udhëtoi anembanë Shqipërisë dhe ndau përvojën e tij në tre episode  prej 26 minutash secili, me ndjekesit e tij....