Si lindi idea e emrit RE/MAX.

Si lindi idea e emrit RE/MAX.

SI LINDIN IDETE! Atë mbrëmje, ndërsa ishin mbledhur në dhomën e hotelit me një shishe tequila te shoqeruar me ca kripë me Lime, filluan të flasin për emrin e kompanisë së re të pasurive të patundshme.🤔 Herë pas herë njëri prej tyre sillte një ide që hidhej menjëherë...
Njihuni me skuadrën e RE/MAX Golden

Njihuni me skuadrën e RE/MAX Golden

REMAX Golden, vjen me një eksperiencë 7 vjeçare në tregun imobiliar. Një skuadër me 15 konsulentë inteligjentë, të talentuar dhe të përkushtuar. Ajo që e bën agjencinë tonë, një ambient të këndshëm për të punuar është komunikimi pozitiv mes anëtarëve të ekipit. Në...
Ju prezantojmë me skuadrën e RE/MAX Star Durrës.

Ju prezantojmë me skuadrën e RE/MAX Star Durrës.

  Zyra RE/MAX Star është pjesë e rrjetit të njohur ndërkombëtar “RE/MAX”që operon në fushën e pasurive të paluajtshme.  Prej disa muajsh kemi sjellë në qytetin e Durrësit shërbimin më profesional dhe jemi bërë pikë referimi jo vetëm për vendasit, por edhe për të huajt...