A jeni gati për të qënë i pavarur? Atëherë kjo është puna e duhur për ju!

 

Ne të gjithë hasim pengesa në pasuritë e paluajtshme gjatë jetës sonë, pavarësisht nëse jemi duke blerë, shitur apo për qira. Por eksperienca e fituar çdo ditë është më shumë se cfarë ne marrim në mbyllje të ditës.Agjentët imobiliarë janë interpretues të vërtetë që menaxhojnë klientët, marketingun dhe shitjen.Nëse ju keni menduar se çfarë dua më shumë, atëherë ky mund të jetë rrugëtimi juaj.

Këtu janë disa arsye nga më të mira:

 

  1. Bëhu sipërmarrës

Cdo konsulent imobiliar është i pavarur në zhvillimin e biznesit të tij. Ju keni kontrollin në punën tuaj dhe suksesi është tërësisht i juaji.

Me rritjen e fuqisë në punë rriten po kështu dhe përgjegjësitë, kështu që detyra juaj është të përmbushni nevojat e klientve dhe të përdorni teknika të reja për të rritur biznesin tuaj Por a është kjo ajo që ju dëshironi vërtet të bëni? Nëse përgjigjja është po, atëherë ky është biznesi për ju.

 

  1. Ju keni suport

Të punosh për një markë të madhe do të thotë të bësh punën sipas mënyrës tënde por ndërkohë duke pasur përfitimet e të punuarit me nje grup kolegesh profesionistë.

Agjentët RE/MAX kanë një rrjet të madh mentoresh dhe keshillues për t’iu ofruar mjetet apo mënyrat që do tju ndihmojnë ,gjithashtu dhe mundësitë për të mësuar nga më të mirët në biznes. Ju jeni I vetëm në sipermarrjen tuaj, por nuk jeni vetëm.

 

  1. Bëni programin tuaj

Në dallim nga bizneset fillestare në të cilat je I varur nga orari zyrtar 09.00 – 17.00 apo puna e merzitshme në një korporatë, të qënit konsulent imobiliar ju keni në dorë menaxhimin e kohës tuaj të punës. Mund t’i çoni fëmijët tuaj në shkollë, t’i merrni pas shkolle, të ndaleni në supermarket dhe të planifikoni punën tuaj gjatë kësaj kohe.

 

  1. Askush nuk ju ndalon të rriteni.

Ndërsa jeni shef i vetes, e keni në dorë ju orarin tuaj të punës që mund të jetë joshëse për këdo. Vetëm një sipërmarrës i vërtetë vlerëson me të vërtetë lirinë për të bërë diçka më të mirë.

Nëse jeni të lodhur nga puna në korporatë do të vlerësoni mundësitë e pafundme që do ju ofrohen çdo ditë për të rritur biznesin tuaj.

 

  1. Takoni njerëz të rinj çdo ditë

Ne jemi të gjithë krijesa sociale (po, madje edhe introvertët!) dhe ndërsa puna në një zyrë ka cilësitë e veta sociale, në industrine e pasurive të paluajtshme ju takoni njerëz të rinj cdo dite te cilët kanë nevojeë për suportin dhe bashkpunimin tuaj për të shitur ose për të bërë investimin e duhur në blerje.

 

  1. Arritja e statusit “Niveli i ekspertit”

Ju jeni lidera te zones dhe komunitetit tuaj, konsulenti i pasurive të paluajtshme shihet si një person i besueshëm në zonë, me shume njohuri per facilitete te zones si: shkollat,parqet dhe vendet më të mira për të ngrënë dhe blerë. Jo vetem klientët tuaj do t’ju shohin si nje keshillues per te gjitha keto, por dhe kushdo tjeter.

 

A jeni gati të hidhni hapin dhe te shihni nese Reale Estate eshte e duhura per ju?