Le ta pranojme qe dita jone vit pas viti po behet edhe me e ngarkur. Shume prej nesh mund tu duket se tani na duhet te bejme me shume gjera ne nje kohe shume te shkurter. Me zhvillimin e teknologjise aplikacionet e ndryshme jane nje ndihme shume e madhe ne organizimin e punes se perditshme apo projekteveve qe mund te jemi duke zhvilluar.

Ja cilet jane disa nga aplikacionet qe na ndihmojne te jemi me te organizuar:

Wunderlist

Ky aplikacion ju ndihmon te beni gjerat shume thjeshte. Jeni duke planifikuar pushimet, deshironi te ndani listen e ushqimeve me partnerin tuaj apo te menaxhoni projekte te ndryshme, Wunderlist e ben kete proces shume te thjeshte. Ndani listat me koleget tuaj dhe organizoni punen ne skuadra.

Evernote

Te gjesh aplikacionin e duhur per te mbajtur shenimet eshte si te gjesh xhinset e duhura. Ata jane te veshtire per tu gjetur por ne momentin qe e gjen perdorimi behet i nevojshem. Disa mund ti qendrojne akoma besnik menyres se vjeter me lasp dhe leter por tashme eshte koha e celulareve dhe te kesh nje aplikacion te mire ku mban shenimet do te te shpetonte nga probleme te ndryshme ne te ardhmen. Evernote te ndihmon te fotografosh, ti vendosesh prioritete  ideve dhe projekteve te tua keshtu asgje nuk humbet dhe harrohet.

Remember the Milk

Ky apliakcion eshte per ata njerez qe kane nje axhende shume te ngjeshur. Eshte shume i shpejte dhe ka nje menyre shume te thjeshte per te hedhur axhenden e dites. Shkruani detyren,oren, vendosni prioritetin,perseritjen dhe ju do te njoftoheni me mesazh,email, Twitter dhe aplikacione te tjera. E

Expensify

Expensify eshte nje aplikacion qe ju ndihmon te menaxhoni dhe kontrolloni shpenzimet tuaja, te biznesit apo te projekteve te ndryshme qe jeni duke ndjekur. Aplikacioni i lejon perdoruesit te bejne foto te faturave dhe me pas eshte aplikacioni qe ruan vleren dhe kategorizon faturen. Expensify lejon perdoruesit qe te krijojne fatura per blerjet online per te cilat presin rimbursim.

Pocket

Pocket eshte nje aplikacion i cili ju lejon te ruani video artikuj dhe materiale te ndryshme te cilat mund ti shikoni apo lexoni ne nje moment te dyte. Materialet qe ruhen ne aplikacion mund te aksesohen edhe offline.

RE/MAX Albania nuk bashkepunon me asnje nga aplikacionet e permendura me siper.

Burimi: RE/MAX Europe

www.remax.al