Ju mund të dekoroni apartamentin tuaj ose të punësoni një dizenjues për t’ju krijuar diçka speciale. Fantazia mund të jetë pa kufinj dhe shumë  dizaine të çuditshme mund të rezultojnë gjeniale dhe praktike. Në këtë artikull do të gjeni dizaine kreative të cilat do ta kthejnë ambjentin tuaj unik.

 

 

1. Divani me vezë

2. Një mobilie shumë e shijshme.

3. Pak fare frikë për të qënë më produktiv.

 

4. Një zgjidhje e çuditshme por e zgjuar për të mbajtur një shtëpi të ngrohtë.

5. Bingo!

6. Takimet e biznesit mund të jenë argëtuese.

7. A do ta merrnit diçka të tillë?

8. Tualeti me Flluska— femijët tuaj do ta dashuronin.

9. “Po më merren pak mend…”

10. Nuk mund ta vendosim nëse ky tapet tavolinë është i çuditshëm apo brilant

11. Kjo është brilante!

12. Kush nuk do ta donte këtë krevat.

13. Një ide e zgjuar për të ndaluar njerëzit të vrapojnë në korridor.

14. Sa kohë u deshën për të lyer këtë?

15. Ju bëftë mirë!

16. Diku në botën e çudirave…

Burimi: Bright Side